Yaşasın Temizlik !!

Selam kızlarım. Biliyorsunuz ben sadece makyaj değil sevdiğim , beğendiğim herşeyi sizlere öneririm.Bugünkü konumuz özellikle ben gibi yeni gelinlerin dikkatini çekecektir eminim :)

Konumuz temizlik malzemeleri. Doğruyuda söyliyim bu ürünleri bana denemem için firma gönderdi.Ama gerçekten çok memnun kaldığım için sizlerle burdan paylaşmak istedim.
İyiki göndermişleeeeeeeerrrrr 💓💓
Şimdi sizlere 3 ürünü teker teker yorumlayacağım.
Benim en büyük problemim kesinlikle toz. Herşey yeni olduğu için ev kirlenmesede mutlaka ciddi tozlanma problemi yaşıyorum. Bu ürün slikonlu bir temizleyici. Ve ayrıca diğer bir sorun , eşyalara kesinlikle temizlik maddesi sürülmemesini söylemişti satın aldığımız yer. ama su ile de olmuyor :( Bende naptım , tabiki risk alıp denedim :) İyiki denemişim. Toz toplayan bir toz beziyle kullanıyorum ve mobilyaları çizmeyi bırakın pırıl pırıl parlatıyor adeta. Ve normalde 2 günde tozlanan mobilyaların tozlanması 4. günde başlıyor. Yani ürün içeriğinden dolayı tozlanmayı geciktiriyor ve asla ama asla mobilyaları çizmiyor. Temizlik yaparken elimden düşmüyor 😅
Geldik yer temizliğine :)Arap sabunu bilmeyenimiz yoktur. En güzel temizlik ürünlerinden biri bence. Leke çıkarmakta ve o ferah kokusu bence vazgeçilmez. Ama malesef kalıp halinde kullanımı çok zor. Vıssmate bizi düşünüp bu güzel temizlik ürününü sıvı hale getirmiş , kokusunu daha hafifletmiş.Gerçekten bayıldım. Ve ürün konsantre olduğu için çok az bir miktar bile bütün evi temizlemeye yetiyor. Ben zemin silmede kullanıyorum ama kullanım alanları oldukça geniş. 
Bütün evi sildikten sonra eşim bile hemen bu ev ne kokuyor ya böyle mşis gibi falan demeye başlıyor :)
Zemini kayganlaştırmıyor ve eğer leke vs varsa hiç zorlanmadan çıkarıyor. özellikle mutfakta yere sıçrayan yağ lekelerinde beni çok kolayladı 💗

Maksimum 3 günde bir ocak silen bir insan , kuvvetli yağ sökücüden başka ne isterrr.....
Kızlar en sona bıraktım çünkü gerçekten bu ürün beni çok şaşırttı.
Ben biraz sakarımdır. Ocağı pislemeden asla yemek pişiremem :D Ve geçen gün yine süt ısıtırken taşırdım. Sonrada açık söylemek gerekirse unuttum silmeyi,2 gün falan kalmış çünkü işlerim çok yoğundu. Pazar günü temizlik günümdü ve eyvah dedim hayatta çıkmaz. Çünkü gerçekten kuruyan bu tarz lekeleri çıkarmak çok zor. Aa dedim hem deniyim şu ürünü bakalım nasılmış. Sıktım 2 3 fıs. Ve ben şokk.
Ciddiyim bakın yemin ediyorum , sünger de soğuktu yani sıcak suylada ıslatmadım tek başına ürün bütün pisliği çözdü. Yağ , kir ne ararsanız anında çözüyor. ocak mis gibi oldu.
Benim gibi çalışıyorsanız eğer bu tarz kurtarıcı ürünler lazım.
Vıssmte ürünleri birçok markette mevcut. Fiyatlarıda çok uygun. Hem kusursuz temizliğe hemde keseye hitap etsin diyorsanız bence bir deneyin :)
Sizi seviyorum.
Hoşçakalın💗


Yorumlar